Euro | Office

Kontaktirajte nas: info@pro-eco.si

Naročilo

Vstopna stran
Ponedeljek, 26 Junij

Izjava o zasebnosti

  • PDF

Kot uporabnike spletnega portala, vas želimo seznaniti, da bomo vse pridobljene informacije uporabljali izključno za potrebe komuniciranja z vami in da vašega imena in drugih osebnih podatkov ne bomo uporabljali v nasprotju z vašo voljo oziroma jih posredovali tretjim osebam. Vaše osebne podatke bomo obdelovali v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov le na podlagi vašega posebnega dovoljenja.

Obdelava pomeni zbiranje, shranjevanje ali združevanje podatkov v zbirkah osebnih podatkov, spreminjanje, uporabo ali sporočanje, vključno s prenosom, iskanjem, blokiranjem in brisanjem. Vaši osebni podatki se bodo shranjevali in uporabljali le toliko časa, dokler je to potrebno za dosego namena.

Na podlagi vaše privolitve bomo vaše osebne podatke uporabljali za potrebe informiranja o naših aktivnostih in programih in vas preko različnih komunikacijskih sredstev seznanjali z novostmi iz naše ponudbe.

V zvezi z varstvom osebnih podatkov vam zagotavljamo, da tako glede njihovega varstva, zavarovanja, vodenja katalogov podatkov in drugih pravic in obveznosti, ki jih Pro-Eco d.o.o. kot upravljalec zbirke osebnih podatkov ima, v celoti spoštujemo zakonske določbe.

Naročilo

Aplikacijo lahko naročite preko telefona, pošte ali spletnega obrazca.


Spremljajte nas

Prijavite se na RSS novice ali nas obiščite na naši Facebook strani.

Pro | Eco d.o.o.

Vodovodna 99a
1000 Ljubljana
telefon: +386 40 270277
e-pošta: info@pro-eco.si